Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Ugodnosti za člane ZSSS
 

 

 

 

 

Člani Zveze svobodnih sindikatov Slovenije se lahko ob prijavi ali kadarkoli kasneje predstavijo s številko Kartice ugodnosti ZSSS in tako aktivirajo 2% popust na redne spletne cene ter poseben popust na približno 500 izdelkov v različnih izbranih skupinah.

2% popust lahko koristite takoj po prijavi. Posebni popusti za člane ZSSS niso aktivirani avtomatično, zato niso dosegljivi takoj po prijavi! Aktiviramo jih v začetku meseca vsem članom ZSSS, ki so se s številko kartice ugodnosti ZSSS prijavili do konca preteklega meseca.

 

Opombe:

Ugodnosti so vidne le registriranim uporabnikom!

Popusti se ne seštevajo.

Z registracijo kot imetnik kartice ugodnosti ZSSS uporabnik soglaša s prejemanjem obvestil o aktualnih skupinah izdelkov v akciji preko e-pošte ob vsaki spremembi, največ enkrat mesečno. Uporabniki, ki te e-pošte ne želijo prejemati, se lahko odjavijo z obvestilom na crm@gambit.si. Uporabnik z odjavo izgubi vse ugodnosti, ki sicer veljajo za imetnike kartice ugodnosti ZSSS.