Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Virtualizacija

Virtualizirajte več operacijskih sistemov - Windows, Linux in druge – na enem strežniku. Pomagali vam bomo znižati porabo energije, optimizirati celotno infrastrukturo in poenostaviti upravljanje vašega informacijskega okolja.  Z virtualizacijo in s preprostejšimi, bolj prilagodljivimi licenčnimi politikami je sedaj lažje kot kdajkoli prej izkoristiti vse prednosti in prihranke, ki jih zagotavlja virtualizacija.

Prehod za teminalske storitve (Terminal Services Gateway) in terminalske storitve (Terminal Services RemoteApp) zagotavljajo enostaven dostop na daljavo ter integracijo aplikacij z lokalnim namizjem, kar omogoča varno in preprosto nameščanje aplikacij, ne da bi morali uporabljati virtualna zasebna omrežja VPN.

Dodatne informacije preko e-pošte crm@gambit.si.