Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Nagradna igra je zaključena, nagrade razdeljene

Izžrebane nagrajenke (res je, tokrat nimamo nobenega nagrajenca!): 
   1. Otroški voziček - Teja Ring
   2. Prenosna otroška varuška - Mateja Lajh
   3. Stolček, ležalnik, gugalnik v enem - Saša Mulc
   4. Aparat za pripravo hrane za otroke 5 v enem - Simona Vuk
   5. Pestunja - Tina Lebar
   6. Vlažilec zraka in difuzor - Katja Puh
   7. Glasbeni vrtiljak z lučkami - Maša Marovt
   8. Lindam Baby phone varuška - - Neža Budkovič
   9. Grelec stekleničk - Klemenc Tina

Pravila nagradne igre

Nagradno igro SPLAČA SE POZNATI NOSEČNICE ! (v nadaljevanju Nagradna igra) organizirata podjetji Gambit trade d.o.o. in Danu d.o.o. (v nadaljevanju skupaj kot organizator). Vse aktivnosti v zvezi z izvedbo nagradne igre izvaja podjetje Menea d.o.o., Savska cesta 3a,  1000 Ljubljana (v nadaljevanju izvajalec).

Trajanje nagradne igre, žrebanje in objava rezultatov
Nagradna igra poteka od 5.7.2010 do 31.08.2010. Nagradno žrebanje bo potekalo 2. septembra 2010 ob prisotnosti tri članske komisije na sedežu Menea d.o.o. Vpogled v uradni zapisnik žrebanja bo dostopen vsem sodelujočim na sedežu Menea d.o.o., če bodo zanj pisno zahtevali v roku enega leta po žrebanju. Vse odločitve komisije so dokončne in nepreklicne. Srečni nagrajenci bodo o nagradi obveščeni preko elektronske pošte, njihova imena pa bodo najpozneje v roku 5 dni objavljena na spletni strani www.enaa.com.

Nagradni sklad
Nagradni sklad predstavljajo naslednji izdelki:
   1. Otroški voziček v vrednosti 499,00 €
   2. Prenosna otroška varuška v vrednosti 128,04 €
   3. Stolček, ležalnik, gugalnik v enem v vrednosti  98,40 €
   4. Aparat za pripravo hrane za otroke -5 v enem v vrednosti 96,96 €
   5. Lindam Baby phone varuška vrednosti 48,90 €
   6. Pestunja v vrednosti 79,20 €
   7. Vlažilec zraka in difuzor v vrednosti 69,00 €
   8. Glasbeni vrtiljak z lučkami v vrednosti 58,80 €
   9. Grelec stekleničk v vrednosti 29,99 €
Vrednost je izračunana na osnovi EnaA prodajnih cen brez popustov. Denarno izplačilo nagrade ni mogoče. Akontacijo dohodnine v višini 25% vrednosti nagrade plača nagrajenec. Nagrajenec je dolžan izdelke prevzeti najkasneje do 30. septembra 2010 in pred tem organizatorju plačati akontacijo dohodnine. Po tem terminu nagrade ni več mogoče izkoristiti. Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo.

Kdo lahko sodeluje in dobi nagrado?
V nagradni igri sodelujejo vsi (samo fizične osebe), ki pošljejo svoje ime, priimek in e-poštni naslov preko strani Nagradne igre, s čemer postanejo udeleženci nagradne igre in sprejmejo ta pravila. S prijavo prejmejo en žeton. Če k sodelovanju povabijo tudi svoje prijatelje in prijateljice, prejmejo za vsakogar, ki se na osnovi njihovega povabila prijavi, dodatnih 10 žetonov.
Nihče od zaposlenih pri organizatorju ali izvajalcu in njihovih sorodnikov ne more sodelovati v nagradni igri.

Splošni pogoji
V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, starejše od 15 let in ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.  Vsi sodelujoči v nagradni igri se strinjajo z objavo njihovega imena na spletni strani v primeru, če prejmejo nagrado. Prejemnik nagrade ne more biti pravna oseba.
Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad, ki je lahko predmet obdavčitve z vidika Zakona o dohodnini.  Izžrebani nagrajenec je dolžan organizatorju posredovati davčno številko ter druge podatke potrebne za izplačilo nagrade v roku 48 ur po prejemu obvestila z elektronsko pošto ter poravnati akontacijo dohodnine pred prevzemom nagrade do 30. septembra 2010. Po preteku tega roka bo organizator izžrebal novega nagrajenca. Vkolikor tudi ta potrebnih podatkov ne bo posredoval v roku 48 ur po prejemu obvestila z elektronsko pošto, nagrada na bo podeljena.
Nagrajenec je dolžan poravnati akontacijo dohodnine pred prevzemom nagrade do 30. septembra 2010, v nasprotnem primeru nagrada ne bo podeljena.
Udeleženci v nagradni igri dovoljujejo organizatorju, da njihove osebne podatke hrani, obdeluje in uporablja pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi. Organizatorja osebnih podatkov ne bosta posredovala tretji stranki. Na pisno zahtevo bosta omogočila izbris zapisa udeleženca Nagradne igre iz seznama.