Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Zakaj podjetni sodelujejo z nami

Prisegamo na inovativnost in pri svojem delu preko EnaA B2B spletne trgovine razvijamo in uporabljamo najnovejše pristope in tehnologije.
Osebni skrbnik - vam bo vedno na voljo za dodatne informacije ali pomoč. Ni pomembno ali ste v pisarni, v avtu, ko želite oddati naročilo ga samo pokličete in on bo opravil vse namesto vas. Osebna obravnava vam prav tako prihrani vnovično razlago in iskanje nepotrebnih podatkov ter izpolnjevanje obrazcev, saj vas osebni skrbnik ali svetovalec pozna, jasne so mu tudi vaše okoliščine in vsaj približno vaše želje in potrebe, zaradi česar se vam lahko povsem posveti. Registrirate se lahko TUKAJ.
Brezplačna dostava – vseh pri nas kupljenih izdelkov na katerikoli naslov v Sloveniji, tudi za najmanjše naročilo. S 100 in več točkami zvestobe prejmete VIP 100 status in si tako zagotovite 3 mesece brezplačno dostavo. Registrirate se lahko TUKAJ.
100% garancija za najnižjo ceno - Če pri katerem izmed konkurentov morda naletite na nižje cene istih izdelkov, nam to sporočite pred nakupom ali istega dne, ko ste oddali naročilo. Naša garancija za najnižjo ceno vam zagotavlja najmanj 2% nižjo ceno od navedenega konkurenta. Registrirate se lahko TUKAJ.
Enostavno naročanje - Pod enakimi pogoji lahko naroča poljubno število pooblaščenih sodelavcev na različnih lokacijah. Z uporabo dvostopenjskega potrjevanja oddanih naročil lahko naročanje prilagodite vašim poslovnim procesom. Najboljša ponudba in storitve so vam na voljo takoj. Registrirate se lahko TUKAJ.
Dodatne storitve - Brez nas ne gre:

Smo partner, ki vam v sodobnem poslovnem okolju mobilnih, spletnih in računalniških tehnologij lahko ponudi največ. Poslovnim partnerjem zagotavljamo namestitev in servis pri nas kupljene opreme, uporabniško podporo, svetovanje, vrsto sodobnih poslovnih storitev, oglaševalske storitve in ostalega. Tudi zato smo že vse od leta 1999 z www.enaA.com prvi in najuspešnejši dobavitelj podjetjem preko spleta v regiji. Preverite, zakaj podjetni sodelujejo z nami.