Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Nova generacija podjetnikov

objavljeno v Delo FT, 28.01.2008

Letošnja Net konferenca 2008 z naslovom Kaj v Sloveniji pomeni internetni start-up in zakaj? bo potekala 31. januarja na Gospodarskem razstavišču. Na konferenci bodo poskusili predstaviti razvoj nove generacije podjetnikov, ki ne glede na svojo umeščenost v velika ali mala podjetja, na nove načine uvajajo internetno poslovanje v Slovenijo in tudi Slovenijo v internet. Tako se bodo v okviru progama konference kot govorci zvrstili domači in tuji predstavniki takšnih podjetij, kot na primer Claus Dahl, soustanovitelj Imity.com z Danske, Aljoša Domijan iz podjetja enaA.com in Berislav Lopac, predsednik udruge Initium s Hrvaške. Slovensko prakso bodo predstavili Robert Volčanšek, vodja Slovenske Spletne Knjigarne Emka.si, Gregor Cuzak, ustanovitelj, partner in direktor Itivi.si, Matevž Klanjšek, soustanovitelj, partner in VP razvoja izdelkov podjetja Celtra in drugi. Na okrogli mizi pa bodo spregovorili o prednosti in slabosti spletnega podjetništva v Sloveniji ter poskušali odgovoriti na vprašanje, ali je majhnost mogoče izrabiti za trening in pripravo na večje poteze. V skladu s temo konference bodo letos podelili nagrado izidor za najboljši primer spletnega podjetništva v Sloveniji.