Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Najboljše e-podjetje

Gambit trade se uvršča med redka domača podjetja, ki že več kot desetletje načrtno vlagajo v razvoj e-poslovanja kot najučinkovitejšega okolja za dolgoročno dviganje konkurenčnosti ter rast zadovoljstva kupcev, dobaviteljev ter vseh sodelavcev podjetja.

Že dolgo se zavedamo naših prednosti, znanja in kakovosti. Pri tem nas vseskozi najbolj veseli to, da naše dosežke cenite vi, vse večje število naših poslovnih partnerjev. Zato vztrajno širimo obzorja našega sodelovanja.

 

V začetku novembra 2008 nas je razveselila še ena potrditev. Nismo le dobri. Smo najboljši med najboljšimi. Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije, Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za informatiko in telekomunikacije in Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo - Direktorat za informacijsko družbo so nam za celovito in uspešno upeljavo procesov in tehnologije e-poslovanja v naše vsakodnevno poslovanje podelile Zlato nagrado Naj E-podjetje. Občutki sreče ob prevzemu nagrade so bili neizmerni. Hvala vam za zaupanje. Nagrado smo prejeli tudi zaradi vseh vas, ki z nami sodelujete.

 

Naj vam zaupam, da formula za uspeh ni skrivnost. Naj e-podjetje smo postali z enakimi rešitvami na Microsoft in Hewlett Packard platformi, ki jih ponujamo tudi vašemu poslovnemu okolju. Za varnost poslovanja, razvoj in vzdrževanja našega informacijskega sistema skrbijo isti strokovnjaki in na enak način, kot ga preko vzdrževalnih pogodb zagotavljamo vam. Za naš razvoj uporabljamo isto znanje, katerega preko Akademije e-poslovanja in različnih oblik svetovanja s področja uvajanja e-rešitev nudimo tudi vam. Ko se boste odločili za to pot, zato pri nas dejansko lahko dobite najboljše.

 

Danes je nov dan. Prejeta nagrada se spreminja v odgovornost, potrebo po nadaljnem potrjevanju, izziv, kako biti še boljši. Spet smo v svojem elementu.  

 

Aljoša Domijan                                                                 5. novembra 2008