Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333

V soboto, 24. 9., bo od 23. ure enaA zaradi vzdrževalnih del za nekaj ur nedosegljiva. Obiščite nas ponovno naslednji teden!

E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • Prvič sem pri Vas kupovala, in moje izkušnje so odlične. (Tanja )

  • Po slabi izkusnji oziroma nefleksibilnosti ki sem jo dozivel pri mimovrste sem se odlocil, da puskusam cim vec nakupov opravit pri drugih ponudnikih. Enaa se je izkazal kot odlicna izbira. (Aleš )

  • Z enaa imam že dolga leta zelo dobre izkušnje. Všeč mi je, da imate že tako dolgo koensistentne cene (redko se zgodi, da bi bil v kakšni kategoriji en izdelek malo cenejši od konkurence, drugi pa veliko dražji) in hitre dobavne roke. (Jan)

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Najugodnejši dobavitelj za podjetja in osebne nakupe

Gambit trade d.o.o. se že več kot dve desetletji uvršča med največje slovenske ponudnike Hewlett Packard, Microsoft, Adobe in druge računalniške opreme in storitev.

Našim partnerjem nudimo prevzem vseh ali dela storitev, ki jih potrebujejo za spletno prodajo ter postavitev spletnih trgovin od priprave koncepta, do oblikovanja zunanje podobe in postavitev, ki temelji na naši lastni rešitvi www.enaA.com.

Prodaja preko spleta predstavlja pomemben del naše dejavnosti, saj prav z EnaA.com najbolje sledimo potrebam sodobnih kupcev in skrbimo za najboljšo ter prijazno uporabniško izkušnjo ter širimo krog naših partnerjev. Vse od leta 1999 smo z www.enaA.com prvi in najuspešnejši spletni trgovec v regiji.

     Naj bo tudi vaše podjetje najboljše!    

Zavezani kakovosti

Prizadevamo si za pošteno poslovanje, kakovost in zadovoljstvo kupcev. Smo odprti, pošteni in odgovorni. Smo zanesljiv partner in dajemo samo tiste obljube, ki jih lahko izpolnimo.
Več o naši zavezanosti kakovosti ...
Več o sprejetih pravilih poslovnega vedenja ...

Zaposlitve

Preverite, katere sodelavce in sodelavke iščemo ta hip.

Nekaj utrinkov iz zgodovine

Informacije in objave o naši dejavnosti ter povzetek najbolj zanimivih dogodkov od leta 1999 dalje danes predstavljajo tudi svojevrsten pregled dogajanja na področju spletne prodaje v Sloveniji.

Mejniki in nagrade, ki smo jih dosegli z EnaA.com

Prvi v Sloveniji smo izvedli prehod na poslovanje preko spleta, tako razvijamo in upravljamo najpopularnejši domači spletni trgovski portal EnaA.com že vse od leta 1999.

Leta 2015 je enaA.com prerasla v enaA platfromo za spletno trgovanje, ki povezuje največje število ponudnikov in kupcev v Sloveniji.
Leta 2014 smo objavili prenovljene spletne strani, ki se prilagajajo tako zaslonom pametnih telefonov kot tudi tablice in seveda največjih zaslonov.
Leta 2013 delamo na izboljšavi uporabniške izkušnje in enoviti rešitvi, s katero želimo nadomestiti aplikacije za mobilne telefone.
Leto 2012 je čas povezovanja.  Začeli smo s co-branding trgovino DNEVNIK
Leta 2011 smo se posvetili razvoju prvih mobilnih aplikacij za iPhone, Android, Nokia telefone, ...
Leta 2009 smo postavili co-branding trgovino za SIOL (TS-MEDIA). Kupili smo popularen trgovski portal Aperio.si in ga integrirali na enaA.com
Novembra 2008 smo bili za svoje dosežke pri uvajanju sodobnih rešitev v e-poslovanje izbrani za najboljše e-podjetje v Sloveniji.
Leta 2005 smo za področje elektronske in klasične prodaje računalniške opreme, poslovnih rešitev, storitev in projektov ter izvedbo storitev in projektov vzpostavili sistem vodenja, ki izpolnjuje zahteve standarda ISO 9001:2008.

Z enaA.com smo se natečaja za najboljše spletne strani in rešitve udeležili le enkrat in leta 2005 kot najboljša spletna trgovina prejeli nagrado IZIDOR za spletno odličnost. Sicer pa najbolj upoštevamo vaše ocene. Tudi zato smo kot prvi v Sloveniji prestopili vse najpomembnejše mejnike e-poslovanja:

  • leta 2002 smo kot prvo slovensko podjetje preko spleta zabeležili prodajo nad 1 milijon evrov
  • decembra leta 2005 smo kot prvo slovensko podjetje preko spleta prodali za več kot en milijon evrov izdelkov v enem mesecu
  • leta 2006 smo kot prvo slovensko podjetje preko spleta prodali za več kot 10 milijonov evrov izdelkov.
  • leta 2010 smo naše poslovanje razširili na mobilne telefone.
  • marca 2011 smo objavili našo prvo aplikacijo za Android telefone
  • aprila 2011 smo predstavili prvo slovensko trgovino za iPhone telefone in iPad tablice.

Podatki o podjetju:

Gambit trade d.o.o.
Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Slovenija
tlf: +386 (1) 43 76 333

ID številka za DDV: SI13650203
matična številka: 5475465
osnovni kapital: 736.586,26 €
direktor: Dušan šinkovec

IBAN : SI56 6100 0001 4035 568
BIC/SWIFT koda: HDELSI22
BANK NAME: Delavska hranilnica d.d. Ljubljana, Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana

 Podjetje Gambit trade d.o.o. je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani: številka registrskega vpisa 1/11192/00.