Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Klub zvestobe, koda za popust, dobroimetje, brezplačna dostava, ...

Člani Kluba zvestobe so vsi registrirani uporabniki enaA.com. Ugodnosti, ki so vam na voljo, vključujejo brezplačno dostavo za vsa naročila, nakupe s kodami za popuste in posebne ponudbe. Na vaši osebni strani (Moj profil) lahko takoj preverite, katere ugodnosti so vam na voljo že danes! V nadaljevanju boste izvedeli tudi vse o ugodnostih poslovne uporabnike.

VIP 100 - brezplačne dostave
S 100 in več točkami zvestobe prejmete VIP 100 status, ki vključuje brezplačno dostavo vseh pri nas kupljenih izdelkov na katerikoli naslov v Sloveniji v naslednjih treh mesecih. Ugodnost velja, ko jo vklopimo (praviloma najkasneje v treh dneh) in ne velja za že oddana naročila.

Kode za popust
Naročniki popularnih e-revij EnaA STIL (prosti čas, moda, ... ), EnaA Tehno (sodobne tehnologije) in EnaA Poslovni (spletna prodaja in oglaševanje, ITK v podjetjih, poslovne novice) so s kodami na popust in drugimi ugodnostmi ter novostmi vedno na tekočem. Brez kakršnihkoli obveznosti in brezplačno.

Ugodnosti za poslovne uporabnike
Poslovni uporabniki najbolj cenijo osebno podporo naših svetovalcev. Ker podjetja in organizacije običajno kupujejo nekoliko več kot posamezniki, hitro zberejo prvih 100 točk zvestobe ter s tem pridobijo brezplačno dostavo (VIP 100) za vsa naročila v Sloveniji.
Če kupujete še več, lahko pogoje poslovanja v največji meri prilagodimo vašim potrebam in pričakovanjem in zagotovimo najboljšo rešitev tako za nujne nakupe kot tudi za vsa ostala naročila. Za več informacij o podpisu pogodbe za nakupe preko EnaA smo na voljo na našem kontaktnem naslovu (izberite: Sklenitev letne pogodbe o nabavi).
Vse prejete kode za promocijske popuste, ki jih prejme vaše podjetje, lahko uporabite tudi za vaše osebne nakupe. To velja tudi za dobroimetje, katerega si prislužite z vašimi aktivnostmi. Tako ne bo nič narobe, če boste kdaj pomotoma kakšno oceno oddali z vašim podjetniškim računom.

Kako do točk zvestobe
Točke zvestobe veljajo tri mesece od dneva, ko jih prejmete. Točke dobite tako za nakupe kot za različne oblike sodelovanja v naši skupnosti:
1 točka zvestobe za vsakih 10 evrov kupljenih izdelkov
3 točke zvestobe za sodelovanje v anketi
5 točk zvestobe za objavo kvalitetne in ustrezno dolge pisne ocene oz. komentarja pri izdelku (dolžina najmanj 60 znakov; vsebina naj poudarja osebno izkušnjo z uporabo izdelka, njegove prednosti ali slabosti)
Pridržujemo si pravico, da točk v primeru morebitnih zlorab, ki omogočajo programsko podprto oddajanje glasov in komentarjev, ne podelimo. Uredništvo si pridržuje pravico, da po lastni oceni odstrani nekvalitetne in neustrezne ocene in komentarje, s tem pa tudi odvzame na tak način pridobljene točke zvestobe)

Dobroimetje kot nagrada za sodelovanje
Najbolj prizadevnim članom, ki nam pomagajo z objavo pisnih ocen izdelkov na njihov račun radi podarimo čisto konkretno, čeprav ne ravno ogromno dobroimetje.

Knjižni klub Modri nakup
Člani knjižnega kluba Modri nakup so vsi registrirani uporabniki EnaA trgovski center, ki lahko tako knjige različnih slovenskih založnikov kupujejo na enem mestu in ceneje brez kakršnekoli obveznosti glede mesečnih ali letnih nakupov.

EnaA PLUS
V sodelovanju s partnerji: Zdravstveno zavarovalnico Triglav, Zvezo svobodnih sindikatov Slovenije in drugimi, zagotavljamo vrsto zanimivih dodatnih ugodnosti pri njih in na EnaA. Več o tem ...

Kupujte ugodneje!
Če še niste registrirani, potrebujemo nekaj vaših podatkov. Zaupate nam jih lahko tukaj.