Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Projekti in rešitve

Od leta 1991 do danes se lahko pohvalimo z vrsto uspešno zaključenih projektov, sodelovanjem z najpomembnejšimi slovenskimi podjetji in organizacijami javne uprave, večkrat nagrajeno lastno rešitvijo EnaA e-trgovina ter znanjem in sistemskimi rešitvami, s katerim našim naročnikom in partnerjem zagotavljamo varno, zanesljivo in učinkovito informacijsko podporo njihovih poslovnih procesov.

Projektne cene
Našim partnerjem pomagamo pri doseganju najboljših projektnih cen pri nabavi HP in druge opreme za izvedbo določenega projekta kot tudi za večje dobave namizne opreme ter potrošnega materiala.

Strežniki
Celovita ponudba od enega strežnika do združevanja strežnikov, enot za shranjevanje podatkov in omrežnih virov v enoten prilagodljiv sistem, ki omogoča virtualizacijo in avtomatizacijo več postopkov. Z našimi rešitvami zmanjšujemo tako stroške nakupa kot tudi upravljanja vašega informacijskega okolja.

Sistemi za shranjevanje podatkov
Zaradi stalne rasti obsega digitalnih vsebin in vse večjih kapacitet sistemov za shranjevanje podatkov, je upravljanje teh sistemov vse pomembnejše. Pri rešitvah za naše partnerje smo osredotočeni predvsem na učinkovito upravljanje, ki zagotavlja nižje stroške, visoko stopnjo zaščite podatkov in dosegljivost podatkov za izkopavanje.

Poslovne rešitve
Pri doseganju najboljših rezultatov nam pomagajo najboljši strokovnjaki za informacijske sisteme, komunikacije, internet, CRM, organizacijo poslovnih procesov, poslovno inteligenco in spletni marketing. Zahvaljujoč njim smo že deset leto vodilno e-podjetje v regiji. Investirajte v najboljše rešitve. Prihranite pri licencah in drugi standardni opremi! Naši strokovnjaki za licenciranje vam bodo pomagali poiskati najugodnejši način licenciranja strežnikov in programske opreme za delovna mesta ter tako znižati celotne stroške vaših projektov

Microsoft licenciranje

Preverite, lako lahko zagotovite najnižje stroške licenciranja z Microsoft programsko opremo za vaše podjetje!

Dogovorite se za sestanek preko e-pošte crm@gambit.si