Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Ocena vrednosti informacijskega okolja

Želite znižati stroške vzdrževanja vašega informacijskega okolja? Načrtujete vse večjo informacijsko podporo vaših poslovnih procesov ter širitev elektronskih povezav z vašimi kupci in dobavitelji. Ali vas zanima, v kolikšni meri vaše informacijsko okolje vpliva na vrednost vaše organizacije in kako jo povečati?

Mnogo vprašanj na katere imajo skoraj v vsakem podjetju različne odgovore. Mi vam lahko ponudimo odgovore, s katerimi  boste lahko primerjali stanje v vaši organizaciji s stanji v drugih podobnih okoljih v Sloveniji ter v svetu in tako dobili pravo vrednost vaših dosedanjih vlaganj na tem področju.

Analizo bomo izdelali na osnovi Microsoft Infrastructure Optimization modela v sodelavi s strokovnjaki iz Microsoft Slovenija. Model vključuje dobre prakse iz sveta in tujine. Pri izdelavi modela so pri korporaciji Microsoft upoštevali tako znani Gartnerjev Infrastructure Maturity Model kot tudi MIT Architecture Maturity Model. Naj pri tem poudarimo bistveno prednost Microsoft modela – usmerjen je na organizacije, ki po velikosti sodijo med srednja in velika slovenska podjetja in je tako najprimernejši za naše okolje.

Z analizo boste dobili realno oceno stanja, kje ste na področju informatike in kateri so vaši prvi cilji na poti do uspešnega dinamičnega podjetja. 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Andreja Sukiča po e-pošti andrej.sukic@gambit.si .