Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO


Aktivacija in namestitveni ključi

 

Aktiviranje izdelkov in pridobitev namestitvenih ključev za izdelke v okviru količinskega licenciranja je mogoče tudi preko telefona vsak delovnik od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro na telefonski številki 01 585 34 49 (Microsoft center za uporabnike).

Za vprašanja glede postopka aktiviranja izdelkov in pridobitve ključev za namestitev pri programih količinskega licenciranja smo dosegljivi tudi na elektronskem naslovu aktivacije@microsoft.si.

Aktiviranje izdelkov je povsem anonimen postopek, predstavnikom službe za aktivacije morate posredovati zgolj namestitveni ID (Installation ID).

V primeru, da je uporaba programske opreme v skladu z določili licenčne pogodbe za končnega uporabnika Microsoftove programske opreme - EULA (End user license agreement), vam bo predstavnik službe za aktivacije posredoval potrditveni ID (Confirmation ID), s katerim boste aktivirali vašo programsko opremo.

•  Aktiviranje operacijskih sistemov

•  Aktiviranje aplikacij

•  Aktiviranje Microsoftovih izdelkov

Ključi za namestitev pri količinskem licenciranju

Programske opreme, kupljene ali najete preko programov količinskega licenciranja (Open License - OLP, Open Value Subscription – OVS, Enterprise Agreement – EA, School Agreement – SA…) ni potrebno aktivirati.

Pridobiti morate zgolj ustrezne ključe za namestitev programske opreme (VLK – Volume Licence product Key). Te pa nato uporabite pri nameščanju programske opreme z medijev, prejetih na bazi količinskega licenciranja (WWF mediji – World Wide Fulfillment mediji).

Na spletni strani Volume License and Online Services Product Keys, ki je v angleškem jeziku, si lahko ogledate seznam izdelkov, ki pri namestitvi na bazi količinskega licenciranja, zahtevajo VLK.

Več o pridobivanju ključev za namestitev pri količinskem licenciranju si lahko preberete tudi na strani ključi za namestitev pri količinskem licenciranju.

Terminalske storitve Microsoft Windows Server

Za uporabo terminalskih storitev v izdelku Microsoft Windows Server je potrebno namestiti terminalski (Terminal Server) in licenčni (Terminal Server Licensing) strežnik.

Licenčni strežnik, ki lahko pokriva več terminalskih strežnikov, je potrebno aktivirati, nato pa je nanj mogoče namestiti odgovarjajoče licence, potrebne za terminalski dostop.

•  Windows Server 2000

•  Windows Server 2003