Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Tri leta brez skrbi - priporočamo HP Care Pack

Vodilni proizvajalci računalniške opreme nudijo za svoje izdelke dodatno do triletno garancijo ter dodatne ugodnosti v primeru okvar, ki presegajo običajne garancijske pogoje.  Vse to je na voljo tudi kupcem in partnerjem Gambit trade in enaA.com.

V Sloveniji je verjetno tudi zaradi razširjenosti HP opreme najbolj znan HP Care Pack, sicer pa podobno storitve lahko zasledimo tudi pri drugih proizvajalcih, katerih izdelki so na voljo v enaA.com.

S paketi  HP Care Pack lahko podaljšamo garancijsko obdobje, si zagotovimo krajši reakcijski čas v primeru okvare ali celo popravilo opreme po vnaprej definiranem času. Pakete HP Care Pack je mogoče preprosto naročiti in pri tem izbrati le tiste storitve, ki jih potrebujemo za zagotavljanje delovanja računalniške opreme. HP Care Pack storitve pokrivajo vse dele informacijske infrastrukture, od poslovno-kritičnih strežnikov, strežnikov ProLiant, sistemov za shranjevanje podatkov in omrežnih naprav do osebnih računalnikov, notesnikov in tiskalnikov. Preprosto naročanje, pregledni pogoji storitev in prilagodljivost vam omogočajo, da načrtujete celovito podporo informacijski infrastrukturi vašega podjetja.

Podporne storitve HP Care Pack zagotavljajo podporo na sedežu podjetja ali na daljavo za namizne računalnike, delovne postaje, strežnike, sisteme za shranjevanje podatkov, prenosne računalnike, naprave za tiskanje in upodabljanje ter druge izdelke. Uporabniku prijazni paketi omogočajo, da izberemo raven storitve in zagotovljen odzivni čas, ki ustrezajo posameznemu podjetju in tehnološkim zahtevam.

Pozor! Ni vsako podaljšanje garancije na tri leta podprto s strani proizvajalca. Na enaA.com lahko kupujete brez skrbi. Ob nakupu HP Care Pack v enaA.com boste prejeli tudi originalni certifikat, s katerim lahko po potrebi uveljavljate garancijo in ostale ugodnosti na vseh servisnih točkah HP, ne le pri pri nas, izbrane HP Care Pack storitve pa veljajo tudi v tujini.

Za dodatne informacije o podaljšanju garancije se lahko obrnete na info@gambit.si.