Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Kako objavite vašo ponudbo na vstopni strani enaA.com

Ponudbe na vstopni strani enaA.com beležijo 25% višjo prodajo. Tega si verjetno želite tudi vi. Vsi, ki prodajajo preko enaA.com vedo, da to sploh ni tako težko ali nemogoče, lahko je celo brezplačno.

Vstopno stran enaA.com in vstopne strani devetih glavnih oddelkov ureja uredništvo. Manjši del vsebin je namenjen ponudbam, ki se najbolje prodajajo, večina objav pa je bolj odvisna od sezone, celotnega izgleda in uporabniške izkušnje, ki jo želimo zagotoviti našim kupcem. Čeprav imamo na enaA.com vstopni strani objavljene tudi sponzorirane ponudbe, je vseeno nekaj prostora tudi za brezplačne objave vaših ponudb.

Prva možnost je, da je vaša ponudba res odlična in se skoraj sama prodaja. V tem primeru jo enaA program sam začne uvrščati višje med zadetki v enaA iskalniku in izpostavljati na vstopnih straneh oddelkov. Če gre za ponudbo s hitro rastjo prodaje, jo ponavadi že zelo zgodaj opazijo naši uredniki in izpostavijo na vstopni strani enaA.com sami. No ja, nič ne bo narobe, če sami pokličete vašega skrbnika in ga opozorite na vašo prodajno uspešnico.

Še lažje je, da sami promovirate vašo ShopInShop trgovino ali oddelek na enaA.com. Našim uporabnikom namreč prikazujemo tisto, kar jim je najbolj všeč. Povabite vaše kupce, da dodajo vašo trgovino na enaA med svoje najljubše oddelke. Vsi, ki jih je vaša ponudba všeč, bodo tako:

  • imeli bližnjico do vaše trgovine na vsaki enaA.com strani,
  • že na vstopni strani enaA.com videli prvih pet ponudb iz vaše trgovine,
  • naročniki na mailing Danes nižje cene, katerim je vaša trgovina všeč, bodo enkrat tedensko prejeli našo e-revijo z vrstico v kateri bodo objavljene vaše štiri najboljše ponudbe
  • EnaA.com pa bo tako postala VAŠA trgovina z VAŠIMI kupci, ki bo delala za VAS. Razširite informacijo o tem preko vašega zidu na Facebooku, na spletni strani vašega podjetja, letakih in drugih promocijskih materialih za vaše kupce.

Tretja možnost pa so sponzorirane ponudbe. Ta varianta sicer nekaj stane, a s ceno 0,3 do 0,4 evra na klik si lahko za sorazmerno majhen denar zagotovite veliko število klikov na vaše najbolje ponudbe in tako povečate prodajo.

Preberite tudi:

Kako objavite vašo ponudbo na enem izmed devetih glavnih oddelkov?

Kako do brezplačne objave vaših ponudb v popularnih enaA mailingih?

Kako višje med zadetke v enaA iskalniku?