Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Z veseljem vam svetujemo pri nakupu

tel. 01 43 76 333


E-revija za še ugodnejše nakupe

Bodite prvi, ki boste izvedeli za akcije, razprodaje in novosti na našem trgu.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Odnaročite se lahko kadarkoli. Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Vaša priporočila in ocene

  • V poplavi ponudnikov in trgovin, sem se na koncu odločila za vas. Ni mi žal. Izdelek sem imela v 48 urah doma na polici. Hvala za ažurnost. (Tanja )

  • Nadaljujte z dobrim delom in povečajte nagrade zvestim kupcem. (Rajko )

  • Znancem in prijateljem pogosto priporočim nakup. (Martin )

  • VEČ OCEN

Najbolje ocenjeni komentarji

Podjetni nižajo stroške z nami

Moj voziček

Izdelki v vozičku Kol Cena
Skupaj 0,00 €

NA BLAGAJNO

Natečaji in nagradne igre

 

Domislice naših malčkov

Nasmejmo se skupaj domislicam naših malčkov. Pošljite nam najbolj izvirne izjave vaših nadebudnežev ali dogodke, ko so vas otroci pripeljali v položaj, ko bi bili najraje enostavno nevidni. EnaA.com bo vsak teden nagradil tisto domačo anekdoto, ki bo uredništvo in uporabnike spletnega portala Lifestyle Špil, najbolj navdušila. Vse prispele zgodbice bodo objavljene anonimno, nagrajenci pa bodo obveščeni prek elektronske pošte. 

Pošljite nam kratek opis dogodka, ob katerem bi se sicer vdrli v tla, če se ne bi še sami smejali, na naslov urednistvo@gambit.si ali ga vnesite v spletni obrazec in z malo sreče bo vaš praktičen in razumljiv priročnik za starše Kako ukrotiti ma(u)lčke, ki je izšel pri založbi Modrijan. Priročnik prinaša preproste nasvete, ki vam bodo pomagali reševati najrazličnejša vzgojna vprašanja in usmerjati otrokovo vedenje.

 

Več si lahko preberete na tej strani.

 

Xerox - poletni kotički 

Poletje na spletni strani Lifestyle Špil bo minilo v znamenju fotografij vaših priljubljenih poletnih kotičkov, za katere si lahko prislužite lepo in uporabno nagrado, ki jo podeljuje Xerox Slovenija.

Do vključno 30. avgusta 2009 nam pošljite najlepše fotografije romantičnih peščenih plaž, ljubkih samotnih gorskih dolin, z rožami obdanih domačih teras, neobljudenih rečnih bregov ali enostavno hrupnih mestnih jeder na naslov urednistvo@gambit.si ter zraven pripišite svoje osebne podatke.

V polje Zadeva (Subject) vpišite "Xerox foto natečaj". Žirija bo vse prispele fotografije ocenila in septembra razglasila šest najboljših. Datum nastanka fotografije ni pomemben, vendar se držite letnega časa (poletje). Štejejo kompozicija, izvirnost, tehnična dovršenost in estetska vrednost.

Pravila nagradnega natečaja si preberite na LifeStyle Špil in sodelujte.

 

 

 

 

Nikon - športna fotografija

Ujemite akcijo! Pošljite nam zanimive športne fotografije in se potegujte za super-zoom fotoaparat Nikon Coolpix P90, udeležbo na foto delavnici Nikon School z znanimi slovenskimi fotografi ali Nikonov paket presenečenja.

 

Do 6.septembra 2009 imate čas, da na na naslov urednistvo@gambit.si pošljite do tri fotografije, na katerih ste ujeli zanimive motive iz sveta športa ter zraven pripišite svoje osebne podatke. V polje Zadeva ("Subject") vpišite "Nikon foto natečaj". Žirija bo vse prispele fotografije ocenila in septembra razglasila deset najboljših.

Pravila nagradnega natečaja si preberite na DNE in sodelujte.

 

Canon nagradni natečaj

Canon in DNE nagrajujeta vse, ki radi fotografirajo! Pošljite fotografijo vremenskega pojava in se potegujte za eno od treh privlačnih nagrad - Canon EOS 450D, Canon PowerShot SX10 IS ali Canon PowerShot A1000.

Do 31. maja 2009 imate čas, da na elektronski naslov urednistvo@gambit.si pošljete fotografijo vremenskega pojava, ki ste jo posneli sami ter se potegujete za navedene nagrade.

Naša žirija bo nato do 15. junija med prispelimi fotografijami izbrala tri najboljše ter jih nagradila s privlačnimi fotoaparati znamke Canon.

 

1. nagrada - Canon EOS 450D KIT EFS 18-55 IS

2. nagrada - Canon PowerShot SX10 IS3. nagrada - Canon PowerShot A1000

 

 

 

Pravila nagradnega natečaja si preberite na DNE in sodelujte.

Canonov nagradni natečaj je zaključen, zmagovalne fotografije si lahko ogledate na tej strani.

Srečnim nagrajencem čestitamo in jih vabimo k sodelovanju pri našem novem foto natečaju.

 

S sodelovanjem v anketi do nagrade
Vabimo vas, da izpolnite preprosto anketo, ki vam ne bo vzela več kot minuto ali dve. Sodelujoči se bodo v tekočem tednu potegovali za nagrado - majico Slowwwenia.com. Izžrebance bomo sproti obveščali po elektronski pošti.

 

 

Kupi HP in zadeni skuter

V nagradni igri sodelujejo kupci HP prenosnikov, računalnikov in dlančnikov med 1.4 in 30.4.2009 na enaA.com.

Glavna nagrada je skuter Piaggio ZIP 50 4T v vrednosti 1.300 evrov.

Žrebanje bo potekalo 4. maja 2009. Izžrebani kupec je dolžan Gambit trade posredovati davčno številko ter dovoliti objavo svojega imena, priimka ter kraja prebivališča v roku 24 ur po prejemu obvestila z elektronsko pošto. Prejemnik nagrade ne more biti pravna oseba! Po preteku tega roka bo Gambit trade izžrebal novega nagrajenca. Končni rezultati bodo objavljeni na www.dne.si.

 

4.5.2009 Srečna dobitnica priljubljenega prevoznega sredstva je postala Tadeja Kocjan iz Dragatuša. Čestitke!